Translate

donderdag 31 oktober 2013

Een hygienische speelomgeving

In een gezonde omgeving spelen 

De gezondheid van onze kleintjes is voor ons heel belangrijk. Daarom kozen wij ook om te weven met Sorona garens. Niet alleen heb je het directe fysieke aspect dat Sorona zeer zacht aanvoelt voor de gevoelige kinderhuid, ook een valpartijtje wordt hierdoor verzacht. Dit alles hebben we te danken aan de unieke structuur van de Sorona®Polymeer.


Deze speelmatten zijn ook heel goed te onderhouden. We weten allemaal hoe schattig en lief onze deugnietjes ook zijn, ze graag eens smossen met fruitpap, koekjes of een in-de-drukte-vergeten-luier. Daarom ook  zijn onze speelkleden vlekbestendig en blijven ze dat ook. Sommige andere vezels hebben een vlekbestendige behandeling gekregen, dwz. een klein filmpje rond het garen zoals Teflon, maar dit slijt finaal ook weer af. Sorona vezels zijn van nature vlekbestendig vanwege de samenstelling van de Sorona vezels. Dus kunnen bijna alle vlekken verwijdert worden met een vochtig doekje.De tapijtjes kunnen bovendien worden gewassen in de wasmachine met een gewoon wasproduct op 30° en delicate was.


Langpolige tapijten zijn meestal vuilverzamelaars, klampen het vuil vast waarbij bacteriën of allergieën (huisstofmijt !) kunnen worden gevoed. Maar hier kan dit dus niet gebeuren omdat ze makkelijk gewassen en gereinigd kunnen worden.


“zelfs in Oekraine heeft de Kreative Kids collectie zware testen ondergaan, zie bijgaande het door de regering goedgekeurd attest” 
“Tapijten zijn gedetailleerd geanalyseerd omtrent de complete fysische en chemische samenstelling. De vele goedgekeurde testen omvatten oa. verfstoffen zijn niet schadelijk, er is geen migratie van schadelijke deeltjes in de lucht, tapijten zijn bestand tegen zweet en speeksel, ….”


Geen opmerkingen:

Een reactie posten